super helg

Lördag: En tur till grannlandet med min älskade ♥ där vi shoppade på en tiokronorsaffär och fikade+ att det blev lite drickelicka också. På kvällen bar det av till gyllene prag med hans familj för att fira att hans päron varit tillsammans i 26-år och fast de inte visste om det så var det även min älsklings namnsdag.
Hem till honom med hyrfilm och massa godis som jag såg med honom och hans systeryster.

Söndag: Utställning och till Pang ute i hylling där vi köpte en minst sagt underhållande spel som vi faktiskt testad på igår och det höll vad det lovade, absolut njutning, var säger jag dock inte...


fredag

I vanliga fall brukar jag trala hela fredagen lång och vara super glad men jag mitt humör tär på min tillvaro en aning och det känns konstigt i kropp, själ och allt det andra. Huvudet går på högvarv och jag är super känslig.
Vet ej vad dagen bär en men jag ska rycka upp mig hoppa rundor vara glad och gå på en lunchkonsert =)

Fick även sms från mamsen i shanghai i morse och hon skulle tydligen på jakt efter ett fin fint halsband till mig och jag saknar min moder mycket, hon kommer hem på söndag för er som vill veta  =)


fuck

Mår skit allt är piss inget att skriva....

mammsen kom hem igen

Var är mamma när jag verkligen behöver henne, jo hon sitter på planet påväg till shanghai och kan inte alls hjälpa mig med obegriplig matte som jag höll på med innan =( Att jag har fått pappas lilla hjärnklump av icke duktighet i matte det kan jag faktiskt inte hjälpa men vad jag önskar just nu att jag hade fått arva mammas lilla duktiga hjärnklump, kanske något man ska ta upp till båda parter och skälla lite extra på pappa för att jag är så oduglig i det och sedan skälla lite på mammsen att hon inte läste mattetal för lilla mig när jag låg i magen, tänk om hon hade gjort det och jag varit en geni . ÖNSKAR ÖNSKAR ÖNSKAR. Nej jag får väl hel enkelt säga till vår kära ave att jag inte fattade och fråga snällt om hon kan gå igenom ekvationer på tavlan :S:S:S

vår vår strålande snö

Ja så kan man ju faktiskt sammanfatta vädret i Helsingborg som har varit under dagen.
När jag vaknade imorse coh såg solstrålar sippra in mellan persienen så hoppade jag i en vårig outfit och hoppade glatt ut genom dörren och vad ser jag på marken? Det ska jag berätta jag ser snö !! Snön försvinner under dagen och det blir fint vårväder och sedan blir det SNÖSTORM och efter ett tag vår igen, huh? Börjar bli lite rädd är vi det nya the day after tomorrow, är det en kille i USA som sitter och  försöker få oss räddade nu och någon som säger att det är omöjligt att något konstigt skulle hända?!

Annars lever jag faktiskt fortfarande bara att jag haft skrivkramp den senaste veckan men måste bara säga att hoppa i miatan efter skolan i fredags och åka nercabbat i en timme mitt ute i nowhere var så härligt och jag kände mig så fri !! Längtar till sommaren om man säger så =)


Friday im in love

Äntligen är skolveckan över och man kan ju lätt säga att den var hektiskt med 3 viktiga prov och 2 stora inlämning+en fem minuter muntlig redovisning på engelskan(hann dock inte redovisa), omg på det , men nu är det äntligen över och det är fredag !!

Ska strax hem till mig med bebe och äta god kycklingsallad med syster, myran och mami, mys på det och sedan ska jag själv eller med tjejerna sätta mig på tåget ut till gantofta för att vara på filkm kväll hos fairy , efter det ska bebe komma och hämta mig och så blir det hem till honom för att sova♥

en tisdag i lund

Dagen började med att älsk kom hem med kläder till mig, har inga kläder hemma längre !!
Fick sedan gå snabbt till stationen och ta tåget med klassen ner till lund för att gå på föreläsningar hela dagen, måste säga att den med hur djur ser färgseende var mest intressant=) Men vi missade ju dominospelandet så vi vet ju inte om det hade varit favoriten under dagen:P

Ner till stan och ta tåget hem och direkt hem till bebis där jag är nu. Har faktiskt hunnit plugga så jag hoppas jag kan klara det imorn, får träna lite till när jag kommer hem.

Bebis skriker att det är mat nu, snitzel med pommes, muma :D:D

ja "pappa"

är det bara jag som tycker det är jobbigt när pojkvännen börjar säga till en att man ska städa när man har som minst lust och jag tycker faktiskt att han börjar bli mer och mer bestämt t ex när han använder frasen- du får inte göra något annat innan du har städat , ja, det kanske är hans lilla 20-årskris som börjar spöka!!

Städat har jag gjort hyfsat ordentligt nu iallafall och hunnit göra mig i ordning så nu blir väla elelr familia.
Mat hos päronen ikväll, myspys:D

Kisskiss

biomys

Igår blev det först mat på bomb med Morgan och E, väldigt gott om man säger så, blev calzone för mig och vi kom på oss att vi åt upp allt på 5 minuter, omg!!
Vid kvart i nio gick vi från bomb och mötte Koch S för att gå på bio och  krångligt blev det att få in alla på bio när vi fick reda på att M skulle med också men vi lyckades, fast vi fick sitta 2 och 2 . Låg praktiskt taget på morre hela filmen då vi såg fredag den 12, så läskigt :S

Hem efter det och i säng eftersom bebbi skulle upp imorse och jobba.
Hitintills i dag har jag hunnit: Vara ute med vovven
                                                      Sett the tyra show
                                                      Gjort mitt engelsk tal.


Närmaste framtiden ska jag: Gå ut med vovven, kanske till statoil och köpa lunch om jag måste
                                                      Ta av mig mjukis kläderna och göra mig i  ordning
                                                      Skriva en nyhet till engelsan
                                                      Plugga till svenska provet.


Usch vilket plugg dag, lust att skita i allt plugg gå ner och sola istället, mycket mer frestande :P
Just det om några timmar kommer MAMMA och pappa hem igen, mys på det =)=)



Kisskiss♥

friday oh yeah :D:D

fredag igen och det känns härligt, ingen skola på 2 hela dagar, hallelulja =)
Att man har håla mitt på dagen är ju en annan sak, och nu ska jag alldeles strax tillbaka och så är det fika med matte, mysigt eller vadsäger ni?

Sitter även och smaskar på en härlig kiwisorbet, som syrran gjorde av misstag men god blev den :)

Kisskiss

..

Det blev inget Emilia innan utan syrran skjutsade upp mig till bebis där jag satt och väntade på honom och medan jag gjorde det färgade hans syrra håret på mig och sedan när han kom hem och vi tvättat bort färgen blev det även en lugg för min del , ja nu kanske jág ska ha den nere lite längre än 2 minuter?!

Nu ska vi åka iväg och hyra film, köpa lite gotte och sedan blir det bk och hem och myskväll på det, ska bli skönt att bara lägga sig i sängen och ta det lugnt =)

Kisskiss♥

I väntan på..

Sitter hemma, har haft sovmorgon och nu är jag här med storasyster och väntar även på att Emilia ska komma.
Var innan på väla och köpte underkläder, slut shoppat för linda denna månaden? nej tror inte det :P

Sis har bakat massor av goda muffins med apelsin och toblerone med vit blockchoklad på toppen som vi smaskar på nu, så gott, muma på det :D:D

kisskiss

RSS 2.0