valborg

Valborg idag vilket betyder att det var ett år sen min syster lämnade boet för första gången och jag däckade på hennes soffa av trötthet =) Kvällen skulle ha bestått av knutis hos morre med en del folk och sedan mys vid majbålet men hela skåne har fått eldningsförbud så bålet blir vi utan =( =(

Snart ska man tillbaka till skolan för att få information om projektarbete, ska väl bli intressant, men jag vill sova.
Mentorsamtal i eftermiddag, första gången jag ska gå själv, känner att jag borde få vuxenpoäng på det...

// L

tack för helgen !!

Helgen är slut, okej det var den redan igår också men iallafall. Den var riktigt ROLIG !!

Fredag: Min pluttis fyllde 20år, (får man kalla honom pluttis då?) och jag gav honom en tavla som var ett kollage med bilder från början tills nu på oss och 3 biljetter från saker vi gjort tillsammans.
På kvällen skulle han ha släktkalas+mina föräldrar vilket var väldigt trevligt och det blev en tur till streetracet ett tag =P
Hem och sedan sova hos honom<3

Lördag: Åkte vi till väla och han handlade på systemet för första gången, såg super gullig ut när han stod i kön mot kassorna, blev även lite shopping på det: en ny vit BH och en ny svart ögonskugga.
På kvällen skulle det bli middag med fest efter, det var en skoj fest med väldigt många skratt samt gömningar bakom skynken, prat på toaletten, Borat kalsonger och annat skoj... La mig vid halv tre då jag var totalt slut !! =)

Söndag: Blev väla igen, för att fixa med hans akvarium som han fick i födelsedagspresent samt lite mer shopping, ett solpuder följde med mig hem samt en vit korg och utsmyckningsblommor =)=)=)=)
Mys på kvällen med han och kolla robinson med hans föräldrar.

<3<3

körd

jag är så total körd så det går inte, hur kan man vänta tills sista dagen med att fixa sin pojkvänsfödelsedagspresent och sen komma på att det inte är någon bra present så man står utan en?
Nu är jag verkligen så där total körd som bara jag kan vara ibland och vad kan jag göra åt det ? INGEN FUCKING TING, jag  blir galen på mig själv!!

Annars hade jag bara en lektion att gå till idag måste säga att det var lönt att gå upp imorse för att gå till spanskan och sitta i en soffa och bara stirra, men ut kom jag ju lite och jag drog mig även bort för att köpa frukost så det var väl den meningen med att ha spanska lektion ..

Snart kommer Olivia, har inte sett henne på veckor då hon har besökt thailandet . =)

tralalalaaaa

Har haft världens super dag, kan det bli något annat när man spenderar den med my love !!!??
Började med att jag cyklade hem till honom i morse för att sova lite med honom . Skulle till skolan vid kvart över tio men precis när vi går utanför dörren ringer emilia och säger att spanskan är inställd, yes yes yes ..
Till skolan där det var en lektion och sedan så kom inte vikarien till andra så jag knallade hem till morgan igen =)

Väla lite senare som inhöll: jag fick tillbaka min mobil(finally) pappa bråka lite med han på telia för han tyckte det var lite oförskämt(något vet ej vad=P), mat på älskade grafiti och sedan shopping. Blev en randig tröja och ett skiss block=)'
Efter det handlade vi jorodgubbar(!!!!), mumma och vardagslyx på det!!!!

Suddisen vänder och vrider + fnyser i sängen nu så får springa och mysa med honom innan han ska ut på nattarundan och jag ska in i sköönhetsömnen , good night <3


under det senaste året

Under det senaste året har jag funnit en person, en person som jag alltid kommer ha i mitt hjärtan.
En person som har gjort så otroligt mycket för mig. En person som jag vet aldrig kommer lämna mig.
En person jag litar på till 100%. En person jag älskar mer än någon annan. Den person är min bästa vän, min allra bästa vän och jag kommer aldrig lämna honom!!

1/3-08 är det som har varit den bästa dagen i mitt liv, Morgan jag kommer aldrig sluta älska dig♥


jag smälter

Jag tänker verkligen inte klaga, absolut inte , för det varma vädret har jag längtat efter som bara den , men jag smälter bort här på morres rum, när han kommer tillbaka kommer han bara hitta en blöt fläck på sin datorstol där hans flickvän har suttit.. =)

Kvällen består av att åka ner till malmö för att kolla en till bil till hjärtat mitt och sedan hem och mysa för hela slanten, och om jag får bestämma så är det med popcorn och dippa, mums=)


Förra sommaren, jag och en killkompis på en av mina förfester!! Längtar tillbaka=)

oh härliga fredag !!

Sitter på vår sista lektion för dagen, wb, vi har vikarie och jag har inget att göra , nada för jag är klar med allt som jag har =S
Dagen igår slutade vi 10 i 10 alltså en hel dag ledighet för mig vilket var så sköönt och typ samma idag=)=)

Väla igår med älsk köpte en efterlängtad jeansjacka på gina, i´m in love.. , ett nytt linne som ska invigas på <3:ats 20årsfest nästa vecka, ett ny silverring och så blev det ett kompisarmband som jag har med Emilia-emy<3

Kisskiss

ps I love you

En av de bästa filmer jag någonsin har sett, i love !! Grät mig igenom hela filmen ..

Innan: Skolan, hemma hos emilia på hålan , vg på psykologin och mitt första g i matteb =)
Nu: Hämta upp älsk vart han nu är och mysa ner mig isängen..


Lalalalalalalal.. Jag älskar dig min älskade älskling <3<3



hon kommer nog snart

Jag gillar vår wb lärare så grymt mycket, att hon verkar tycka allt jag och kajsa gör är bra bara för att vi är tjejer är gulligt och hon bryr sig mycket och idag kallade hon mig gumman eller något liknande.. När jag sa att jag inte visste vart kajsa tog vägen så sa hon jaja hon kommer väl snart men ingen kajsa dök upp, vilket jag faktiskt visste att hon inte skulle göra men det kunde jag ju inte säga till vår lärare:P

Annars sitter jag nyduschad på Morgans rum men svettas som en liten gris nästa så jag tjatar på den tvspelande galningen att vi ska åka hem till mig där jag kan starta tvättmaskiner samt sitta ute i det fina vädret..

Ciao// l inda

Glad påsk

Har haft en underbar dag där jag och pälsket har kört rundor , hälsat på syster och antie där hon spöade mig i nintendo och sedan var det påskmiddag med familjen, morre antie , gudfar med fru vilket var väldigt myspys och måste säga att påskmat det är mumma !!=)=)
Fick ju även påskägg med godis och 300 kronor , satt bra då studiebidraget snart är borta och det finns mer jag vill ha :P

Senare blev det spel tjejerna vs killarna- VI VANN !!!

Nu: Mys med mitt påskägg och kanske lite morre + kolla robinson med hans familj.
Senare: Sova kudden
Imorn: Upp tidigt för att åka till jönköping och elmia- sova på hotell för första gången med min älskade<3

lay all your love on me

Efter en städning av hela huset, som kändes som en evighet och en väldigt skön dusch efter kom raisio hem till mig för en promenad (som han klagade rätt mycket över) i det fina vädret "hela" vägen  till netto där vi både köpte glass och choklad med oss och sedan hem till mig där Emilia väntade så kollade vi på mamma mia, tidernas bästa film :P Dock var det nog bara jag som tyckte den var underhållande.

Nu blir det hamburgare hos my dear, ekeby och hälsa på kennie och kanske senare en fika på mexo med bästa tjejerna, me like<3

andra gången gillt

Dagen började imorse runt kvart isex då jag satte mig i babes bil och åkte hem till myran där man kröp ner i deras säng och somnade efter snack och skratt med syrran och en katt vid benen =)
Upp vid halv tio då det blev att åka och handla och sedan upp till deras lägenhet, ja , de flyttade idag, vilket var väldigt mysigt.

Nu: hemma hos älsk
Senare: vet ej!! =/



..

Jag vet vart jag kommer ifrån, jag vet hur jag har växt upp men det skapar inte mitt liv eller till viss del, en sårad själ som inte kan bli hel igen, nej aldrig kommer den att bli hel igen, bitar av hjärtat har svartnat och kommer aldrig mer att bli röda men det ligger inte lika nära längre, man lär sig leva med det. Från och med nu är det jag som skapar mitt liv, skapar varje steg jag tar, jag som väljer vägen, inte tänka på alla andra och visst mitt förflutna skapade mig men jag bestämmer personen jag vill vara i framtiden, från och med idag !!

sol sol sol

Toppen dagar med sol och det är så skönt=)
Blev en tur till stan med min älskling efter skolan, vilket var väldigt skönt. Blev shoppat 2 linnen , hårnålar, solisar och en ny bh , ja jag är nöjd!! :P

Nu ska vi snabbt hem till mig där jag ska göra mig i ordning, sedan till gröningen där vi ska drickelicka lite och njuta av solen och sedan finalen i företagsrock med arriva folk så nu ber vi till snälla juryn att det gör arriva cityrockers till vinnare, dom meckar med våra bussar gott folk om de inte funnits hade trafiken stått still.. Kan stolt meddela att min pojke och hans kollega sköter all stadstrafik så om de säger upp sig så kan vi inte åka bussar gott folk, eller så kan vi det för att de anställer nya..

RSS 2.0