around and back

Nu ska vi ta våra grejer och packa in våra saker i bilen och så åker vi.
Blir min stuga över helgen för att fira våran 1 årsdag på söndag :D:D

Helgen som den är planerad:

Idag: Åka till Åhus
         Göra oss hemmastadda
         Åka och handla godis, läsk och hyra film
         Köpa pizza
         Mysa framför lets dance och sedan en film =)

Imorn: Åka in till Kristianstad för shopping och annat mys
             Åka till Bjärnum och hälsa på Lalla
             Mys med Lalla samt sova hos henne

Söndag: Fira våran 1-årsdag<3<3<3
                Åka hem
                Gå på resturange
                BIO !!!
                Sova hos älsk <3



Ingen Morgan, ingen Linda- Jag kommer aldrig sluta älska dig <3<3

Kisskiss


grrr...

Hur kan man som lärare ge en klass ett hörförståelse prov där dom inte får ut frågorna förnst efter man har lyssnat och bara låta dom lyssna på det en gång? Är man så dum i huvudet och tror att det kommer gå bra eller vill hon bara sätta dit oss hela tiden, usch , inte glad på vår engelsklärare just nu !!

tralala lilla molntuss

Har dom orden på hjäna och får dom inte ur mitt huvud, det som är bra med dom är att jag blir så otroligt glad varje gång jag tänker dom :d

Sista dagen med sovmorgon nu, nästa vecka är det tillbaka till att börja tidigt förutom tisdag då jag börjar kvart i tolv, passar mig perfek!!

Annars är jag inte färdig packad än, även om jag började igår för att slippa det idag, men jag ska som vanligt ha med mig 1000 saker som kan behövas men som bara kommer ligga slängda i väskan hela helgen, men smäller man få ta ..

Använde iaf sovmorgonen till att skriva sammanfattning av svenskan så jag bara kan sitta och läsa det till på måndag, pallar ju inte ha med värsta svenskboken och sitta och råplugga hela helgen, nej tack på det !!

Dags att packa lite till och springa till bussen,

Kisskiss

bra dag

Så skönt det kan vara när en lektion är inställd och just den lektionen gör att man får sovmorgon till halv ett.
Till skolan för att spela upp en pjäs, tror det gick rätt bra och vi måste verkligen ha underhållit klassen !! =)

Så nu är skolan klar  för idag och så kommer M hit snart och hämtar upp mig tror jag, ska se om vi inte ska sola för det behöver verkligen jag och det hade varit så otroligt skönt .

Ikväll blir det att packa inför imorgon när vi åker till andra sidan skåne över helgen för att fira vår 1årsdag som är på söndag!!!

Men nu plugga tills älsk kommer, usch=(


äntligen klar

Onsdagar är verkligen ultimata tråkdagen iskolan, och så var det ju såklart även idag, psyklogi som sista lektion, det är inte att leka med. Och att man också ska ha matte med massa px och q som man inte fattar så blir det inte bättre, men lyckades tillslut att lösa något tal med det !!

Efter skolan blev det donken med älsk, man måste ju få ladda om så man blir positiv =)
Hem till honom , tränade lite och sedan en varmdusch på det och jag är som född på nytt med bättre humör =P

Mot sängen nu och en härlig bok !!

Kisskisss

Sov morgon

Så skönt det är när man har sov morgon och denna vecka har jag det varje idag, man får verkligen sova ut ordentligt, helt underbart=)D
Mindre skönt var det att jag vaknade flera gånger i natt och drömde riktigt konstiga drömmar..

Dagen blir skola, hem tillälsk och sedan ska vi kanske upp till M och äta lite sånt ..

Kisskiss

plugg-söndag=tråk-söndag

Hela dagen har gått åt till att plugga svenskan till imorn, började faktiskt vid nio imorse eftersom jag ändå kom hem då så istället för att gå och lägga mig igen och sakna Ms varma kropp satte jag mig och började skriva, blev en paus til lets dance reprisen och jag var klar vid 3 så nu hoppas jag att hon blir nöjd annars blir jag galen, om någon har ett tips på hr mn gör det läraren nöjd, ge mig det !!

Var på maxi och storhandlade med mammis innan, blev äen att jag fick ljus och läppsyl med mighem, tack för det mamma !! Lönar sig att följa med och handla för att hålla sällskap =P

Väntar på att M ska komma och hämta mig ochsuprise suprise fick precis ett meddelande att han var försenad, verkligen kul ^^

Kisskiss

middag

En riktigt slappe-lördag har det bliit för min del framför syrrans laptop med gossip grl på skärmen.. Och helt plötsligt var det ju tid för att fixa i ordning för att gå på middag med mamma och pappa til olivias familj=)
Dock blir man ju lite arg på pappa när han inte kan säga sin mening, men det är ju pappa och vi ska även vara där om 10 minuter, familjen försenad har ni här !!

Efter att vi har ätit ska jag faktiskt dra mig hem till älskling eller kanske daniella ett tag, vet inte riktigt vad kvällen bär mig, men är ganska trött så vi får se !!



Kisskiss♥

thailandet here I come

Kom nyss hem från turen hem där vi satte oss ner och pratade med mamma och se vad hon hade att säga om att åka till thailand och allt. Hon hittade det till bra pris, 8500 tror jag bestämt, med flyg och boende i 10 dagar =) Så imorn ska vi ner till henne på resebyrån och beställa resa, va lite rädd att hon inte skulle tycka att jag hade råd men som hon sa, vi får hoppas att jag hittar jobb till sommaren och annars fyller jag faktiskt 18 månaden innan vi ska åka så det löser sig alltid !!

Mammas överraskning var att hon hade köpt semlor till mig,morre+ hans familj så nu har vi verkligen något att gotta oss med för kvällen, även godis och dippa!!=D

En sväng upp till maccan hann vi även med , gjorde lite planer för morgon dagen, snackade mm !!

Vill vara brun igen !!

Kisskiss

dagen kort och gott

Har inte hänt något idag vilket ledde till att jag var riktigt uttråkad och jag hatar att vara ensam !! Men imorn slipper jag det för då är det älskling som är planerad och så ska vi nog till mammas jobb och prata thailand med en och se om mamma kanske bokar upp oss på en resa redan imorn, man kan ju tacka för att ens kära moder valde att bli resesäljare !!=)

Nyss ätit hemma hos älskpälsket och det var riktigt gott , kyckling med wok blev det !!
Och nu är det dags att åka hem till mig, prata med mamma om thailandet och sedan ska vi få en överraskning av henne, hum.. undrar vad det kan vara men jag älskar överraskningar så det blir säkert bra=)

Kiss

jag älskar dig<3


Något förgyllde min dag nyss, bara en liten sak som att kolla in på systers blogg och se att hon laddat upp "min" låt ..
Blev så otroligt glad när jag hörde den och ja ingen kommer fatta vad som är så speciellt med den låten men jag och Anne förstår samt dom som har kollat barnfilmer hemma hos oss, som är på oss då=P
Lite komplicerat blev det nu kanske.. Älskar dig syster
<3<3<3

Vaknade annars vid tio  iadg och fick som vanligt springa ut med vovven så han skulle få kissa lite, men skönt är det att komma ut på morgonen , även omdet inte är så frestande när man ligger i sängen, men så är det !

Kiss

Dags att sova ..

Har spenderat kvällen i bebisfamiljs soffa, med honom och hans familj kollandes på deras "hemmavideos".
Mysigt, älskar själv att se på sånt, speciellt när det är vår familj när jag och syrran var yngre, otroligt roligt att höra vilka 08:or vi var och se hur vi betedde hos etc. =D

Nu är det dags att lägga sig i sängen och mysa i sig hos Morgan och somna sött snart !
Blir en bild också som är tagen nyss på en trött, osminkade Linda..


Trött, tröttare, LINDA !!


God natt och sov gott!!♥

nytt i smyckeshörnan

Hemma har jag en hel smyckeshörnan som bara är fylld med massor av smycken, och jag kan ju säga att jag får en suck varje gång av pappa när jag kommer hem med ett nytt smycke och vad jag än har på mig så säger han - Det där känner jag inte igen, är det nytt? Trots att jag har haft det på mig flera ggr.

Igår iaf när babe höll på att spela tvspel & jag tyckte allt var ûbertråkigt så tog jag fram mitt lilla set som man kan göra egna smycken med och trollade fram en ny favorit. SÅ nöjd, och det kommer användas ofta !! XD

Kisses und hugs♥


     


onsdag..

Jag älskar verkligen lov när jag kan sova med Morgan varje natt, är en helt annan känsla att somna då och det är helt perfekt. Dock hade det ju varit mer perfekt om vi kunde sova ut på morgonen också men så blir det inte .
Somnade om när jag kom hem med min lilla pluttis sudden och vaknade sedan vid 10 och fick kasta mig ut genom dörren för att ta honom på en runda ..

Har inga planer för dagen men tror det får bli lite plugg eller städa huset,
tråk saker , men sånt som måste göras .

Kiss Kiss

espresso house

Att gå upp tidigt på lov har blivit till en vana eftersom jag sover med bebis och han alltd jobbar så idag blev det upp innan sex för  att åka hem , dock sova vidare när man kom hem.
Så vaknde jag ändå vid halv nio för att min granne står och skottar sin uppfart som ligger precis utanför mitt fönster, snälla kan man inte vänta lite med det iallafall? Klockan tio i nio var han väl ungefär klar och då var det tio minuter kvar tills min klocka ringde iallafall, sug , så arg jag blev ..

In till stan för fika med mami vid 12-tiden, gick till espresso house i norra hamn, finns det någon finare utsikt, så härlig och i detta varma , fina vädret och på det en grillade kyckling baguette så vad dagen fulländad =P

Kiss kiss

without a paddle

VId halv sex åkte jag och Morgan ner hem till mig, varför åker vi alltid bil när det tar lika lång tid att cykla? Och så åt vi taccos med mamma, anne och myran, vilket slutade i att jag åt en halv tacco eftersom dom var jätte äckliga.
Bestämde att Anne, myran och lilla jimmy skulle följa med hem till bebis för att kolla film så där satt vi alla och kollade without a paddle, en film som var väldigt underhållande och jag tyckte man fick sig en hel del skratt.

Följde dom till bussen där jag mulade jimmy och valde att snabbt gå hem till Morgan igen och gömma mig, fram tills på torsdag, då jag ska träffa honom igen =)



Bäddade om morgans säng nyss, älskar att krypa ner i nya lakan och nu blir det dipp med morätter och soda streamat gott vatten+MYS <3

Sov gott,

Kisskiss

familia mys

Morgonen blev tidig då jag skulle till läkaren och lämna ett urinprov och det skulle vara inlämnat vid nio tiden, jobbigt ville bara somna om :/
Efter det köpte jag och älsk bullar iallafall och åkte hem och kollade stuart little, finns det en sötare mus än han?
Blev till och med så att jag ville adoptera sötnosen!!

Tog en runda med vovven och försökte under vår mysiga promenad komma på vad vi skulle göra med dagen och tillslut blev valet att åka till familia ,äta på max och sedan gå in där en runda. Fick ett nytt hårspray och kajal av babe , puss på honom för det<3<3

Kiss and hugs

Dagen som ett kollage


våren är påväg till hbg

Vart  man än är i denna stad kan man väl inte undkomma känslan att våren är påväg?
Och blir det inte lite skönare att gå ut och gå en runda när man tycker solen skiner på kinderna och det ändå är kallt men man bryr sig inte för man har fortfarande känslan att det snart är dags att ta fram sommarskorna, shorts och andra härliga somriga saker!!?

En runda med hunden hann jag och morre med den lilla tiden vi var hemma hos mig runt lunch, älsk skulle låna saker av min pappa till hans akvarium och då kunde vi lika bra gå en runda =)

Bilder som vi tog kommer senare, efter att photoshop slutar lagga...

Hugs

lördagskväll blev söndagsmorgon


Kvällen igår var otroligt mysig =) Jag och älsk åkte in till stan och när han tidigare
hade snackat om att äta i stan tänka ju jag såklart att det säkert blev max eller
donken som vanligt men så var inte fallet.
När vi hade gått en liten del av rundan så började han leta resturanger och det hela slutade på haket med god kyckling fajitas och han åt en kebab tallrik, så otroligt mysigt att sitta där på resturangen speciellt på alla <3 dag =P

Hem till mig sen där mamma och pappa hade gäster så vi åt efterätt med dom och var lite sociala, riktigt trevliga människor typ pappas gamla lumparpolare med fru =)

Maccan kom och hämta oss vid kvart i elva och så bar det av till morre där vi kolla film och somnade vid 1, så trött man var ..
Vaknade vid 11 i morse, välbehövt!!

Kisskiss♥

love and light

Nu ska vi (jag+älsk) springa till bussen för att ta oss ner till love and light och gå ute , kanske sätter oss någonstans och äter middag och han tar en öl, vi har inte bestämt oss än !!

Vad som sedan händer med resten av kvällen får vi se =P



Kisskiss

promenad

En riktigt långpromenad blev det för mig och Morre innan då vi först gick ner i parken för att leta pinnar eller rättare sagt stockar till hans akvarium och sedan lunkade hem till mig för att önska min päron glad alla <3 dag, men det blev misslyckat då dem inte var hemma och min hund stod glatt och skällde innanför dörren när han hörde våra röster, stackaren och jag kunde inte göra något annat än att gå därifrån =(

Gick sedan en sväng till willys och handlade med oss fika hem och nu har vi precis ätit våra bagutter med vitlök, så gott vi kommer lukta^^ och så köpte vi kärlekmums dagen till ära som vi ger till hans familj för dom var äckliga enligt oss=/

Kiss kiss

alla <3 dag

Finally är det den stora kärleksdagen på året, valetin, alla hjärtans dag man brukar ju så klart säga att kärt barn har många namn =)

Vaknade upp brevid Morgan imorse och satte direkt hans present på hans bröst och det verkade ju iallafall som han blev glad, sedan gick han och hämtade ett paket från min mamma som hon hadew överlämnat till honom igår och i där låg det ett par mörkblå jeanstights, har ju snart hela kollektionen =P Blev jätte glad eftersom jag senaste i förrgår sa till mamma att jag ville ha såna ..

Dagen har inte planerats helt än men det blir långpromenad med älsk snart, hem till mig en runda, gå ut eller laga middag och sedan love light i stan. En hel slinga med ljus som startar idag , kan det bli mysigare än gå där på denna dag?



Kisskiss

friday im in love

Fredagar är bara det bästa som finns speciellt när  man vet att man har en veckas ledighet framför sig.
Detta firades med donken käk på bussen för mig och danni och det blev mycket roligare när jag skulle av och vi råkade kasta donken pappret på en liten tjej, jag trillade skrattande av bussen medan d fick sitta kvar och be så hemskt mycket om ursäkt , skratta hela vägen hem !! =P

Mysmiddag hos bebbes mormor med god mat, smörgåstårta, mums, men inte efter då man har magknip till 1000 och ångrar att man tog den där sista biten ..

Mys med morre blir det ikväll, och sova snabbt.. Båda är riktigt trötta =(

Kisskiss

candy...

Att vara smal är inte dumt, speciellt närman kan stoppa i så hemskt mycket godis i munnen utan att få ångest, sitter med värsta påsen sen igår och käkar mitt favorit godis och väntar på att bebe ska komma och hämta mig, för jag vill inte vara kvar hemma en sekund till , nej tack !!

Badade sudden för ett litet tag sen vilket ledde till väldigt mycket hundhår överallt, fäller som fan just nu min lilla sötnos
<3

Annars hade vi engelskaprov idag, ggick väl sådär och lella kan tacka mig att hon var där, hon fick en väckningsamtal a la linda, även om hon ville det eller ej och tur var väl det för annars hade hon försovit sig =P



Kisses und hugs

untitled


När man äntligen tror att det börjar gå mot vår och man vågar ta på sig skinnjackan igen och så är det väl klart att någon dag senare när man kollar ut så är det snö ute , SNÖ inte februari, inte populärt :(
Nu är det så kallt så på nord och syd-polen i huset, undrar om pappa tog sin lilla broschyr så allvarligt att han satt ner värmen i huset och tycker med det att jag kan ta på mig mer kläder?

Inlämning av essän idag ochsedan börja på vår lilla teaterövning, är i en rupp som inhåller maddipluttan, f, och sofiex2, tycker vår idé var riktigt bra så vi får väl hoppas att vi klara göra det utan skratt =)

Dags för en dusch som kanske kan värma upp en i detta kalla hus !!

Kiss kiss


super dagar

Gårdagen slog många dagar på länge och man fick en riktigt dos av vardagslyx.
Morgan gjorde i ordning god middag och sedan åkte vi en sväng till väla där jag fick min alla ♥ dag- present som var världens finaste tröja på gina, som jag velat ha super länge<3 Efter väla blev det hem till mig och myste vid andra avenyn med cola !!

Dagen idag bestod av skola och sedan hem till älsk direkt där jag somnade länge brevid honom och nu har jag försökt skriva lite till min essä, dock inte alls klar men nu är det semester svenskar med dippa och allt, får kanske springa upp i pauserna och skriva lite :S

Kiss Kiss

ångestdag

Söndagar är verkligen ångestdagar numero uno. Och oftast blir den inte så skoj eftersom den består av plugg ,städning eller bara vanlig söndagsångest och så blir det även idag men har funnits ljuspunkter :d

Tummen upp för :
♥ Träning som faktiskt gick bra, småttingarna lärde sig 4 av 6 formationer .
♥ Thailandsfilm tittande med M, M och M (jag somnade dock)
♥ God fika med Morres familj, jag fick ett smaskigt winerbröd :D
♥ Om jag inte har helt fel så börjar gg idag igen, *hoppas*

Tummen ner för:
Att jag verkligen måste börja plugga till spanskaprovet på tisdag men jag har ingen ork
♣ Måste städa upp alla kläder på älsklingsrum (som är mina) + ta med dom hem, hur ska det gå?
♣ Att det faktiskt är söndag och man ska tillbaka till tråk skolan imorn =( Tur att vännerna finns iallafall<3

Kisses

saturday night !!




Jadå efter många om och men är kvällen spikad., tog ju bara sisådär 3-4 timmar innan killarna kunde bestämma sig hur , var när, när de väl bestämt det såg vi att ingen av oss kommer in på telegrafen idag så då blev det hur, när , hos vem, vad ska vi äta och tillslut kom de fram till att Lella, Morre, jag och Maccan drar ifrån Ramlösa runt denna tid till lilla mp på fredriksdal där kvällen ska spenderas med kebab och annat gott och blandat !!!

KISSES♥

åh, shopping<3



Saturday

Dagen började med att man öppnade ögonen utvilad hemma hos bebis och låg i sängen och myste väldigt länge innan vi orkade stiga upp för att göra frukost .
Runt halv ett gjorde vi oss i ordning för att åka ner till stan, resia speciellt för att kolla resa till thailand i sommar, blev lite mer än vi trott men antagligen kör vi på det iallafall =)
Gick runt ett tag och en snabbis på H&M hann vi med innan vi körde till donken för lunch och hem till honom.

När vi kom hem till honom var hans farbror här med lite vänner så vi satte oss för att vara lite social , och gjorde soda streamad cola, blev inte så jätte gott om man ska vara ärlig, men så är det !!
 


Kisses♥         

5 Februari

5 Februari idag och det är = att Linda fyller 18 om 5 månader och Lindas pappa fyller 57 om5 månader och man får ju inte glömma Lindas mamsitrams som fyller 57 om 1 månad <3 Dock är mamma och pappa bortresta då , men ledsen för det är inte jag för då ska jag sova hos Morgan i en hel vecka=)=)

Hade mentorsamtal idag och det gick bra, haha bara jag som inte fattat att man kan skriva frånvarolappar och ändå komma tillbaka samma dag? En sak har jag lärt mig idag iallafall, något att vara stolt över?=P

Igår var det Hestra med hela klassen på skidor(vissa snowboard) och vi hade så skoj i snön, åkte pulka och skidor och mös som bara den !! Mys blev det ju också när man kom hem och fick krypa ner i älsklingsfamn och kolla semester svenskar, vi funderar faktiskt på att byta ut våran Greklandsresa med en resa till thailand, inget bestämt än men jag hoppas, för vilket ställe kan inte passa mig bättre än där det finns världens billigaste shopping och sol så man blir brun ?!




Kisses

1 Februari

11 månader, kärleken växer och du är det bästa som har hänt mig!!!



MORGAN♥LINDA

1 Februari

Kvällen igår blev helt fantastiskt rolig och sjukt lyckad..
Lyckades hålla tal och sjunga, dock när man itne var 100% klar i huvudedt, men det gjordes iallafall och det uppskattades:d
Att något av det roligaste på kvällen var att en kille satt och ragga på mig och sedan går till Morgan och raggar på honom blev ju lätt en av dom roligaste händelserna .. Och jag lovar C jag ska komma in under chrilles lektion och sätta mig i dit knä :P Eller kanske inte lovar , men vi vfår se: d

Dagen har sett ut så att man har legat i sängen och haft en rejäl huvudvärk,
men har åstakommit det själv så -:D
Haft söndagsmiddag med familjen och nu är det GH med morre som gäller med mys resten av kvällen=)=D

Kisses

RSS 2.0